Regisztrált tagok számára: Belépés a Fórumra

Ha még nem regisztrált kérjük olvassa végig(!) az alábbi tájékoztatót!

Kedves Kollégák!

A honlapunkon létrehozott Fórum kettős célt hivatott szolgálni:
- egyfelől a Fizika Tanítása Doktori Program, illetve az ahhoz illeszkedő tanár-továbbképzés hallgatói számára belső használatra készült oktatási anyagok megosztását és az oktatással kapcsolatos információk közzétételét (ELTE csoport),
- másfelől a külvilág elől zárt, de egymás között nyílt teret biztosítani minden a fizika tanításához kapcsolható információnak, javaslatnak, véleménynek a kooperativitás segítése céljából (Fiztan csoport).

Az előzőekből következően a Fórum zárt, csak regisztrált és a Fórum adminisztrátora által jóváhagyott (a fenti csoportok valamelyikébe, vagy mindkettőbe felvett) tagok használhatják.

A használati jogosultság megszerzése két lépésben történik:
1. Regisztráció:
Ugrás a regisztrációs lapra, ahol az Elfogadom a feltételeket gombra kattintás után megjelenő űrlapon válasszunk felhasználónevet, adjuk meg e-mail címünket és válasszunk belépési jelszót. Az Elküld gomra kattintás után a megadott e-mail címünkre érkezett levélben található Click here linkre kattintással aktiválhatjuk a regisztrációt (az aktiválás előtt a belépéssel nem érdemes próbálkozni, mivel ismeretlennek tekinti a felhasználónevet). Az aktiválás után regisztrált felhasználók leszünk (be tudunk lépni a Fórumra), de még nem tagjai valamelyik csoportnak, így nem jogosultak a zárt fórum használatára (nem látjuk a Fórum témáit).
2. Csoport tagság igénylése:
Csoport tagságot a Fórum adminisztrátorától lehet kérni a számára küldött e-mailben, amely tartalmazza a következőket:
Név:
Munkahely:
Felhasználónév: (a regisztrációnál választott Felhasználónév)
Melyik csoportba kér tagságot: az ELTE csoportba csak az ELTE Fizika Tanítása Programjának, vagy a tanár-továbbképzés hallgatói és oktatói kérhetik felvételüket, a Fiztan csoportba alapvetően bárki, aki a fizika tanításához kapcsolódik (az ELTE csoport tagjai egyúttal a Fiztan csoportnak is a tagjai lesznek).
Indoklás: (néhány szavas indoklás a kérelemhez).
Tagság igénylő e-mail küldése az adminisztrátornak: nagy.peter@gamf.uni-neumann.hu